Elite dating report

En grundig oversikt over Badoo

Hva er sjansene dine for å møte ekte mennesker i Badoo-appen i Norge?

Å svare på dette spørsmålet er ikke så enkelt. Dette avhenger selvfølgelig av hvordan du presenterer deg selv og om du kan gjøre et godt førsteinntrykk når du innleder en samtale.

Men først, la oss se nærmere på Badoo:

Badoo er en av de største datingappene i verden: appen er lastet ned av rundt en halv milliard brukere over hele verden. Singler fra mer enn 190 land har hittil brukt appen til å møte nye mennesker.

Høres lovende ut, ikke sant?

Men hva betyr det spesielt for deg og ditt søk etter romantikk i Norge?

Med den følgende praktiske testen tok vi en testkjøring med Badoo for å se om appen er nyttig der du er.
Hvordan fungerer Badoo egentlig?

Betyr navnet Badoo noe for deg? I så fall skyldes det sannsynligvis Badoos lange historie og popularitet. Badoo har vært på markedet siden 2006 og er enda eldre enn Tinder.

Plattformen er designet for mennesker over hele verden som ønsker å møte og flørte med nye mennesker. Appens generelle stemning er ganske avslappet, og brukerne føler ikke mye behov for å sette mål for store forpliktelser. Her blir det å bli kjent med mennesker og ha det gøy.

Omtrent 52% av registrerte brukere av Badoo Chat er menn. Tilsvarende er rundt 48% av registrerte brukere kvinner. Så forholdet er stort sett det samme, og det er derfor det opprettes så mange nye, varme kontakter hver dag. Gjennomsnittsalderen til brukeren er mellom 20 og 35 år.
Overvinne utålmodigheten med online dating

Hvis du vil være proaktiv og raskt finne nye kontakter, er Badoo definitivt appen for deg.

Når du registrerer deg, kan du søke etter potensielle partnere og, enda viktigere, chatte gratis. Gjennom chatten kan du se de mange brukerne i regionen din. Hvis du har noen flørtende trekk, bør du kunne planlegge en avtale på kort tid.

Kvinner har generelt fordelen med datingapper, og Badoo er ikke annerledes. Her, som på andre plattformer, mottar kvinner meldinger fra mange menn hver dag og har derfor mer enn nok muligheter. Som et resultat tar det ofte mange kvinner å svare på meldinger, og i mange tilfeller svarer de ikke i det hele tatt.

Hva betyr dette for enslige menn fra Norge på Badoo?

For ikke å lide denne uheldige skjebnen, er det nødvendig å gjøre den nødvendige ekstra innsatsen fra begynnelsen. Hvis du bare gjør det nødvendige arbeidet, vil du skille deg ut fra alle de andre mennene som bruker denne appen.

Vår erfaring med Badoo viser oss at det absolutt er et stort antall medlemmer som bruker chatten. Det er selvfølgelig ikke mulig å bli kjent med alle, og stemningen handler definitivt om uformell og uformell samtale. For de som vil ta det med ro og bare vil chatte i stedet for å hengi seg til kjærlighet for enhver pris, er Badoo stedet. Og med hell, hvem vet, kan det føre til mye mer.

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy